Klein Cadeautje Van Made By Rebel

En dan is het eindelijk mooi weer en dan krijg je ook nog is een super schattig pakketje! Ik heb namelijk op de website van Made By Rebel( www.rebeliciousjewellery.com ) een enquête ingevuld voor hun site, als beloning kreeg ik een cadeautje opgestuurd. Dat is natuurlijk super lief!

 

 

 

 

 

De envelop ziet er al super gezellig uit! Toen ik heb pakketje/envelop openmaakte zat er een klein ingepakt cadeautje in met nog een lief bedankt kaartje en een kortings kaart. Het cadeautje was ook al zo leuk ingepakt met roosjes inpakpapier. En de kaartje zijn bedrukt met cupcakes en aardbeitje, kersjes en zeep belletjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij de tweede foto heb ik het cadeautje al opengemaakt er zat een sleutelhanger in met daar aan een hangertje met een parel en een donut! In de sleutelhanger zit een kaartje/briefje waarop de ene kant staat : Van ons voor ………. En op de achterkant staat een code die je kunt scannen om op hun website te komen. Super handig natuurlijk als je dit aan je vriendinnen wil laten zien. Er zat ook nog een zakje met snoepjes in en het viel me op dat in de snoepjes Made By Rebel stond echt grappig! Maar jullie moeten wel hele goeie ogen hebben om dit te kunnen lezen van deze foto.

 

 

 

 

 

 

 

Als  je ook zo´n leuk pakketje wilt ontvangen moet even naar de website van Made By Rebel gaan die heb ik hierboven gelinkt en dan kun je ventjes de enquête invullen!

2 comments on “Klein Cadeautje Van Made By Rebel

  1. Super cute cadeautje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

65.724 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>